1. Kreme za sunčanje

Zvuči sasvim banalno međutim kreme za sunčanje su na egzotičnim destinacijama jako skuplje ili ih je teško za pronaći. Razlog toga je ili što je lokalno stanovništvo tamnije puti i vjerojatno ne troši puno sunčanih krema ili visoki troškovi uvoza.

2. Sprej protiv komaraca

Pročitajte svakako recenzije, informirajte se i ponesite sprej protiv komaraca. U njega se definitivno isplati uložiti nešto novaca jer samim time ulažete u svoje zdravlje.

3. Međunarodni adapter za struju

Kako bi izbjegli nepotrebni stres ili potragu za adapterom za struju na samom odredištu jedna od možda najboljih investicija je međunarodni adapter za struju kojega možete koristiti u sve zemlje svijeta.

4. Kišna kabanica

Često zapostavljena, ali jako korisna kad okrene lokalni pljusak. Čak i ako zaboravite vodootporni ruksak možete ga prekriti s njome. Nije samo dobra za kišne uvjete već i na primjer kada posjećujete slapove. Možete kupiti jako lagane kabanice pa vam u njima neće biti vruće.

5. Vodootporna maska za mobitel

Jedna od mojih najboljih investicija. Jako je jeftina, možete je kupiti na raznim mjestima. Ja sam svoju kupila ovdje. Spašava vam mobitel kad idete na izlete s brodom, posjećujete slapove ili kada iznenada počne pljusak. U nju možete staviti i npr. novce ili ključeve od auta.

Posted by:kikefromsplit

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s